Bengelmedia logo

 

 

 

OVER BENGELMEDIA

 

Wat zou het fijn zijn als je marketing wil uitbesteden en je terecht kan bij één bureau. Een marketingbureau dat voor jou een op maat gemaakte marketingstrategie uitdenkt, daar de juiste media bij selecteert, in eigen studio alle uitingen creëert en vervolgens de campagne van a tot z uitvoert. Vanwege het gemis van een dergelijk bureau en de gedachte ‘Dat kan ik beter’, heeft Gradus Groothengel 13 jaar geleden Bengelmedia opgericht.

Die naam komt van Gradus zijn bijnaam ‘Bengel’. Een bengel is een beetje brutaal en ondeugend. Zo zien wij marketing ook. Ons werk is gedegen en doordacht maar ook fris en een beetje rebels. Maar bovenal staat het altijd in dienst van het bereiken van jouw commerciële doelstellingen.

Inmiddels bestaat Bengelmedia uit een enthousiast team van professionals met veel kennis en ervaring binnen de disciplines strategie, marketing, creatie, projectmanagement, media en analyse. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met commerciële, fullservice-marketing.

 

  Bengelmedia Gradus quote  

“Ik ben er trots op dat we al 11 jaar kunnen zeggen dat we altijd onze deadlines halen”

 

 

Public relations

 

Deze fullservice-benadering hebben we enkele jaren geleden ook toegepast op pr. Wij geloven dat, mits goed op elkaar afgestemd, marketing en pr elkaar versterken en als combi tot de beste resultaten leidt. Daarom zijn we fullservice pr-bureau PRESSURE gestart. Via PRESSURE regelen we onder meer free publicity in de juiste media, nieuwswaardige persberichten, influencer samenwerkingen en press events en trips. We zitten in hetzelfde kantoor dus dat je met twee bureaus werkt heb je niet eens in de gaten. Wel zo makkelijk voor jou, één aanspreekpunt voor al je marketing en pr.

 

PRESSURE logo

 

 

neem contact opneem contact op

 

Wij werken onder andere voor deze klanten: