Bengelmedia logo

 

 

 

OVER BENGELMEDIA

 

Wat zou het fijn zijn als je marketing wil uitbesteden en je terecht kan bij één bureau. Een marketingbureau dat voor jou een op maat gemaakte marketingstrategie uitdenkt, daar de juiste media bij selecteert, in eigen studio alle uitingen creëert en vervolgens de campagne van a tot z uitvoert. Vanwege het gemis van een dergelijk bureau en de gedachte ‘Dat kan ik beter’, heeft Gradus Groothengel 11 jaar geleden Bengelmedia opgericht.

Die naam komt van Gradus zijn bijnaam ‘Bengel’. Een bengel is een beetje brutaal en ondeugend. Zo zien wij marketing ook. Ons werk is gedegen en degelijk maar ook fris en een beetje rebels. Maar bovenal staat het altijd in dienst van het bereiken van jouw commerciële doelstellingen.

Inmiddels bestaat Bengelmedia uit een enthousiast team van professionals met veel kennis en ervaring binnen de disciplines strategie, marketing, creatie, projectmanagement, media en analyse. Samen werken we hard om onze klanten te ondersteunen met commerciële, fullservice-marketing.

 

 Maak kennis met ons team

Neem contact met ons op