Bengelmedia logo

Online campagnes voor terras-experts Intexstore en Ittalum

Het is weer voorjaar, we gaan weer naar buiten en knappen massaal de tuin op. Maar als ze zon eventjes weg is of als het windje opsteekt kan het nog onaangenaam fris zijn. Met een tuinkamer, serre of overkapping haal je buiten naar binnen en kun je zelf bepalen of je bijvoorbeeld het dak open of dicht zet, de deuren open schuift of juist dicht laat. Zo maak je dus optimaal gebruik van je tuin en de ruimte. Het voorjaar is dan ook hét moment waar wij op inzetten met onze online campagnes voor Intexstore en Ittalum. Intexstore verkoopt allerlei soorten terrasoplossingen van verschillende merken, waaronder de producten van Ittalum.


Om de beste resultaten te genereren en efficiënt om te gaan met de beschikbare budgetten hebben wij als marketingbureau er voor gekozen om naast een specifieke doelgroep ook nog zeer lokaal te gaan targeten, om mensen met een duidelijke call-to-action naar de dichtstbijzijnde showroom te krijgen. Voor Ittalum betekent dit dat wij in een straal van 10km rondom de locaties van de verschillende dealers targeten en voor Intexstore houdt dit in dat wij de doelgroep in het werkgebied in Noord-Holland bereiken met onze online campagnes.


Om zoveel mogelijk conversies te behalen hebben wij meerdere online campagnes gecombineerd. Zo hebben wij voor beide klanten na een uitgebreide zoekwoordenanalyse een Google Ads campagnes opgezet, om de lokale online vindbaarheid te vergroten. Daarnaast hebben wij de doelgroep bereikt op Facebook met GIF- en Carrousel-advertenties vol foto’s van de verschillende producten. In zowel de Google als de Facebook campagne overtuigen wij de doelgroep een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. Vervolgens bereiken wij de doelgroep die al interesse getoond heeft en op de website is geweest nogmaals via Facebook Retargeting advertenties. Dit zijn zeer waardevolle leads en met deze advertenties proberen wij ze definitief over de streep te trekken om een afspraak in te plannen met een van de adviseurs. Tot slot voert ons online team doorlopend bodaanpassingen en optimalisaties uit om de doelgroep maximaal te bereiken en om zo veel mogelijk verkopen uit dit prachtige voorjaar te kunnen slepen! 


Ook opzoek naar een partij voor jouw online campagnes op Google en/of social media? Wij helpen je graag!

 

neem contact op