Bengelmedia logo

Koningin Máxima bezoekt internationaal MSIF-congres

MS Research Koningin Maxima 01MS Research Koningin Maxima 02

Stichting MS Research heeft ons gevraagd een pr-strategie te ontwikkelen en uit te voeren om op deze manier maximaal aandacht te genereren voor het MSIF-congres te Nieuw Unicum en het bezoek van Koningin Máxima. Met de pr-campagne hebben we een totaal bereik van 5.935.175 weten te realiseren. Door kwalitatief te pitchen op een selectie van media gericht op de doelgroep realiseerden we maximale inhoudelijk aandacht voor het onderwerp.

 

Op 11 april kwamen tijdens het tweejaarlijks Multiple Sclerosis International Federation (MSIF)-congres wetenschappers, neurologen en behandelaars van over de hele wereld samen. Zij bespraken diverse doorbraken in de multidisciplinaire zorg voor en behandeling van mensen met progressieve MS. Dit alles vond plaats in het MS-Expertisecentrum binnen Nieuw Unicum, een behandelcentrum in Zandvoort waar verblijf van, zorg rond en behandeling van mensen met progressieve MS wordt gecombineerd. Koningin Máxima woonde op uitnodiging van Stichting MS Research het congres bij en kreeg aansluitend een rondleiding.

 

Pr-bureau PRESSURE werd door Stichting MS Research gevraagd om het gehele pr traject rondom het congres en het bezoek van Koningin Máxima voor rekening te nemen. We schreven twee persberichten die selectief werden verstuurd, één voorafgaand aan en één tijdens het congres, met een persfoto die meteen geschikt was voor publicatie.

 

Video's:

Blauw Bloed: Bekijk de video.
Hart van Nederland: Bekijk de video.
NH Nieuws: Bekijk de video.

 

Heb je een vraag naar aanleiding van deze case? Laat het ons hieronder weten:

 

neem contact op