Bengelmedia logo

WEBSITES

Wij vinden dat een goede website onmisbaar is voor elk bedrijf. Van website tot webwinkel, marketingbureau Bengelmedia heeft ervaring op elk vlak en verzorgt de ontwikkeling van elke website. We ontwerpen het design op basis van de sitemap, natuurlijk in goed overleg met de klant. Maar niet alleen het design, ook de techniek en de communicatiemogelijkheden op lange termijn verzorgen wij. Een website is namelijk nooit af!

 

Websiteontwikkeling die past bij jouw doelstelling

Website of webwinkel, we baseren ons ontwerp altijd op basis van de doelstelling van de klant. Alles wordt in onze eigen studio in Amsterdam ontwikkeld en gehost. We maken hierbij gebruik van CMS Joomla. Alle websites van Bengelmedia worden in dit programma gebouwd. We zorgen ervoor dat websites goed te onderhouden zijn en geven de klant zelf de mogelijkheid om artikelen te plaatsen.

 

Goede vindbaarheid door juiste content

We denken altijd mee over de structuur van de website en geven uitgebreid advies. Een website is de spin in het web in de communicatie van een organisatie. Daarom houden we ook rekening met de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. Een goede vindbaarheid verhoogt traffic naar de website. Tijdens het ontwikkelen van de website kijken wij naast design en de techniek, ook naar de inhoud. Zo ontstaat de optimale website voor de klant!

 

Benieuwd hoe wij jouw website zouden bouwen/aanpassen?

 

Bekijk onze cases

Brainen met Bengel of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek om ons te leren kennen?

 

neem contact op