Bengelmedia logo

PRESSURE PR bureauPR

Bengelmedia biedt PR al jaren aan als onderdeel van de marketingmix. En met succes! Wij vonden het moment nu daar om er meer specialistisch naar te kijken. Bengelmedia heeft daarom PR bureau PRESSURE opgericht. PR vraagt nu eenmaal een andere insteek dan puur commerciële marketing. PRESSURE wil het beste uit de commerciële marketing combineren met een merkgerichte aanpak.

 

PR op de manier van PRESSURE

Wat PR bureau PRESSURE anders maakt dan andere PR bureaus? Wij kijken resultaatgericht naar de inzet van PR en checken vooraf of de plannen die wij presenteren haalbaar zijn. Zowel binnen de financiële kaders als de mate waarin de plannen praktisch uitvoerbaar zijn We hebben frisse ideeën die worden geboren met maar 1 reden: commercieel resultaat behalen! We kiezen daarbij nooit de gemakkelijkste weg van een standaard oplossing, maar bekijken per keer welke services nodig zijn om de doelgroep te raken en te betrekken.

 

Al onze PR plannen zijn op maat gemaakt en passen bij de doelstellingen, doelgroep en strategie van de klant. Verrassende combinaties van creatieve PR (joint promotions, guerilla marketing, de inzet van influencers) met een duidelijke exposure strategie (online & offline placements, persreizen, redactiebezoeken en evenementen) zorgen voor een optimaal rendement.

 

Benieuwd naar hoe PRESSURE jouw merk meer exposure kan geven?

 

bekijk onze diensten