Bengelmedia logo

 

ONLINE MARKETING

 
Een fullservice-marketingbureau kan niet bestaan zonder gespecialiseerd online marketingteam. Daarom heeft Bengelmedia alle digitale kennis in huis. Voor bijna al onze klanten verzorgen we social media advertising. Op de bekende media zoals Facebook, Instagram en YouTube maar als bijvoorbeeld LinkedIn of Pinterest beter bij jouw doelstellingen passen, zetten we die media in. Daarnaast is Search Engine Advertising (SEA) op Google Ads bijna standaard onderdeel van de marketingmix.

Maar online marketing gaat uiteraard verder dan Facebook en Google. Bel ons daarom ook voor bijvoorbeeld een display bannering campagne met interactieve rich media banners. Of als je gaaf videomateriaal hebt waarmee je online je doelgroep wil bereiken. En dan hebben we het alleen nog maar over campagnes. Maar Bengelmedia schrijft ook graag je SEO-proof website content, onderhoudt je social media kanalen of zorgt voor nieuwswaardige mailings waarmee je klanten betrokken houdt.
 

SOCIAL MEDIA BANNERING SEO GOOGLE ADWORDS VIDEOS CONTENT MAILING

 

Online marketingcampagne: van concept tot uitvoering

 

Uiteraard stellen wij je online campagnes in, optimaliseren we en zorgen we voor een uitgebreide en duidelijke rapportage die we desgewenst mondeling toelichten. Maar het grote voordeel van je online marketingcampagnes laten uitvoeren door een fullservice-marketingbureau, is dat we bijvoorbeeld ook het concept kunnen bedenken en de advertenties of benodigde afbeeldingen kunnen ontwikkelen in eigen studio. Deze case voor Stichting Proefdiervrij is daar een mooi voorbeeld van. Zo weet je zeker dat alles op elkaar afgestemd is en hoef je alleen je mening te geven, de rest regelen wij!

Benieuwd wat wij voor je kunnen bereiken met online marketing?

 

neem contact op

 

 

Of bekijk onze online marketing cases

Brainen met Bengel of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek om ons te leren kennen?

 

neem contact op