Bengelmedia logo

 

ONLINE MARKETING

 
Een fullservice-marketingbureau kan niet bestaan zonder gespecialiseerd online marketingteam. Daarom heeft Bengelmedia alle digitale kennis in huis. Voor bijna al onze klanten verzorgen we social media advertising. Op de bekende media zoals Facebook, Instagram en YouTube maar als bijvoorbeeld LinkedIn of Pinterest beter bij jouw doelstellingen passen, zetten we die media in. Daarnaast is Search Engine Advertising (SEA) op Google Ads bijna standaard onderdeel van de marketingmix.

Maar online marketing gaat uiteraard verder dan Facebook en Google. Bel ons daarom ook voor bijvoorbeeld een display bannering campagne met interactieve rich media banners. Of als je gaaf videomateriaal hebt waarmee je online je doelgroep wil bereiken. En dan hebben we het alleen nog maar over campagnes. Maar Bengelmedia schrijft ook graag je SEO-proof website content, onderhoudt je social media kanalen of zorgt voor nieuwswaardige mailings waarmee je klanten betrokken houdt.
 

SOCIAL MEDIA BANNERING SEO GOOGLE ADWORDS VIDEOS CONTENT MAILING

 

Online marketingcampagne: van concept tot uitvoering

 

Uiteraard stellen wij je online campagnes in, optimaliseren we en zorgen we voor een uitgebreide en duidelijke rapportage die we desgewenst mondeling toelichten. Maar het grote voordeel van je online marketingcampagnes laten uitvoeren door een fullservice-marketingbureau, is dat we bijvoorbeeld ook het concept kunnen bedenken en de advertenties of benodigde afbeeldingen kunnen ontwikkelen in eigen studio. Deze case voor Stichting Proefdiervrij is daar een mooi voorbeeld van. Zo weet je zeker dat alles op elkaar afgestemd is en hoef je alleen je mening te geven, de rest regelen wij!

Benieuwd wat wij voor je kunnen bereiken met online marketing?

 

neem contact op

 

 

Of bekijk onze online marketing cases

Brainen met Bengel of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek om ons te leren kennen?

 

neem contact op

 

Marketingbureau Bengelmedia weet alles over reputatiemanagement. Uw online reputatie kan uw product of dienst maken of breken. In de Social Media wereld waarin wij leven verspreidt slecht nieuws zich snel. Het nadeel is dat slecht nieuws sneller gaat dan goed nieuws. De consument verwacht de beste service, als een bedrijf dit niet kan waarmaken zal de consument snel een slechte recensie plaatsen, terwijl als een bedrijf precies haar beloftes nakomt het niet vanzelfsprekend is dat consumenten dit delen.

De zwarte pieten discussie is u vast niet ontgaan. Dit is een mooi voorbeeld van hoe boosheid zich snel verspreidt. Binnen drie dagen heeft de Facebook pagina Pietitie bijna 2 miljoen likes opgeleverd. In China is in 2010 onderzoek gedaan naar het delen van negatieve en positieve berichten, hieronder gaan wij verder in op dat onderzoek.

Onderzoek
De onderzoeksperiode was van april t/m september 2010. Van de vijf miljoen Weibo (soort Twitter in China) gebruikers zijn 200.000 mensen geselecteerd die minimaal 30 tweets per dag stuurden en doorstuurden. In totaal waren dit 70 miljoen tweets tijdens de onderzoeksperiode.

Uit dit onderzoek is gebleken dat blijheid zich veel minder snel, en ook minder breed verspreidt dan boosheid. Een andere uitkomst is dat, hoe hoger het aantal tweets die personen naar elkaar sturen, hoe hoger de samenhang is tussen de emoties die zij delen.

Conclusie
Uw reputatie is belangrijk voor uw merk. Als marketing bureau adviseren wij u om snel en adequaat om te gaan met negatieve reacties. Door het goed monitoren van uw socialmedia, ziet u direct wanneer er negatieve reacties over uw producten rondgaan, en kunt u hier direct op reageren. Dit voorkomt een eventuele negatieve uitbarsting en of reputatieschade van uw product of dienst. Consumenten die boos zijn willen graag gehoord en geholpen worden. Wij merken vaak dat bedrijven geen tijd hebben om Social Media te monitoren, als dit het geval is, dan is het verstandig om hier een online marketing bureau voor in te schakelen. Een slechte reputatie kunt u gemakkelijk krijgen, er vanaf komen is een stuk moeilijker!