Bengelmedia logo

ONLINE MARKETING

Online Marketing is, zoals het woord het eigenlijk al zegt, marketing op het internet. Online Marketing biedt veel mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Er komt een stukje techniek bij kijken en daarom is online marketing eigenlijk een vak apart. Marketingbureau Bengelmedia ziet Online Marketing als een kans om de doelstelling van de klant te behalen.

 

Op basis van de doelstelling en de doelgroep stellen we een marketingmix samen. Eigenlijk altijd staat bij een Online Marketingcampagne een website of actiepagina centraal. Hier omheen ontwikkelen we bijpassende communicatie-uitingen. Denk hierbij aan de inzet van Social Media, Bannering, SEO, Google Adwords, Video's, Content en Mailing!

 

Online marketingcampagne: van concept tot uitvoering

Wij zijn Google gecertificeerd en ontwikkelen alles in onze eigen studio in Amsterdam. Ook houden we altijd goed de voortgang van online campagnes in de gaten. Hiervoor gebruiken we verschillende tools zoals Google Analytics. Aan de hand daarvan optimaliseren we de campagnes om maximaal resultaat de behalen! Het motto voor Online Marketing is dan ook: "Meten is weten!" Om alles overzichtelijk te houden vindt u hier onder buttons met de verschillende diensten die wij leveren op het gebied van Online Marketing. Neem gerust een kijkje, dan leggen wij u alles uit!

 

SOCIAL MEDIA BANNERING SEO GOOGLE ADWORDS VIDEOS CONTENT MAILING

 

 Benieuwd hoe wij jouw online marketingcampagne zouden opzetten?

 

Bekijk onze cases

Brainen met Bengel of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek om ons te leren kennen?

 

neem contact op