Bengelmedia logo

FULLSERVICE-MARKETING

Fullservice-marketing is een combinatie van de verschillende diensten die wij als fullservice-marketingbureau aanbieden. Van online marketing tot huisstijlen, en van actiemarketing tot PR, wij hebben het in huis. We merken dat klanten op zoek zijn naar een compleet pakket aan marketingdiensten. Deze worden vervolgens vanuit één punt gecoördineerd en sluiten allemaal precies aan op elkaar en op het budget.

 

Unieke combinatie fullservice-marketing diensten

Iedere klant heeft een unieke combinatie aan marketingdiensten nodig. De één is op zoek naar een geïntegreerde marketingcampagne terwijl de ander vooral op zoek is naar traffic naar de website! Wij hebben als fullservice-marketingbureau dan ook geen voorkeur voor een dienst of medium. We stellen de mix aan diensten en media volledig objectief samen. Dit doen wij altijd op basis van de doelgroep en de doelstelling van de klant.

 

Bekijk onze cases

Brainen met Bengel of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek om ons te leren kennen?

 

neem contact op

 

Klant: DataDogs
Vraag: Ontwikkel een communicatieconcept
Aanpak: Aan de hand van een interne analyse hebben we het onderscheidend vermogen van DataDogs geformuleerd en omgezet in een pakkende beeldtaal.
Resultaat:

 

DataDogs – Directing Data verwoord kort maar krachtig waar het bedrijf voor staat: het op topniveau dirigeren van complexe datamigratie processen. Een sterk beeld ondersteunt deze boodschap.


Nieuwsgierig?

De kunst van het dirigeren

DataDogs opereert in een concurrerende markt en dan komt het aan op onderscheidend vermogen en duidelijke en heldere taal. Tijdens het maken van onze interne analyse viel al snel op dat de oprichters van DataDogs hun mensen begeleiden in persoonlijke en professionele groei. En op eenzelfde manier ‘dirigeren’ de IT-talenten van DataDogs hun klanten in de datamigratie processen. Sturend, met een duidelijk doel voor ogen, maar vooral plezierig!

 

Creatieve vertaling

In het creatieve proces kwamen wij uit in een ‘parallelle wereld’ waarin de dirigent, als absolute autoriteit op zijn gebied, inspiratie en sturing geeft aan het orkest en optimaal ruimte geeft aan de ontwikkeling van het individuele talent van de muzikanten.

 

300316 DD Borden Talent

 

Het imago van een dirigent is iets te ‘braaf’ voor een DataDog. Daarom hebben we de dirigent een rauw randje meegegeven. We maken gebruik van zwart als basiskleur en combineren dit met rook- en lichteffecten. Hierdoor ontstaat een sfeer die insinueert dat deze persoon iemand begeleidt. In Business to Business communicatie versterken we het beeld met de pay-off ‘Directing Data’. In arbeidsmarktcommunicatie met ‘Directing Talent’.

 

contact gd