Bengelmedia logo

 

FULLSERVICE-MARKETING

 

Bengelmedia is een fullservice-marketingbureau in Amsterdam. Een fullservice benadering van marketing heeft onze voorkeur omdat fullservice-marketing voor ons, maar vooral voor jou als klant vele voordelen heeft. Dat doen we door altijd onze bureau-disciplines in te zetten.

Zo zijn we als marketingbureau vanaf de basis betrokken bij jouw product of dienst en kennen we je bedrijf dus door en door. Bijvoorbeeld omdat we een positionering schrijven of een communicatieconcept en een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Omdat we dit concept of deze huisstijl in eigen studio bedacht hebben, weten we precies hoe we het moeten toepassen in alles dat we in het vervolg voor je maken.

 

Één aanspreekpunt voor alle marketing

 

Vervolgens hebben we alle expertises in huis voor een complete marketingcampagne. Social media advertising, media-inkoop, een evenement of direct mailing, wij zorgen voor de beste mix. En alles wat daar voor nodig is, ontwerpen en produceren we voor je. Van website en HTML-5 banner tot flyer of relatiegeschenk. Omdat we verantwoordelijk zijn voor alle campagnes, kunnen we deze op elkaar afstemmen en met budgetten schuiven naar de best lopende activiteiten. Via ons pr-bureau PRESSURE kunnen we ook nog de pr voor je verzorgen. En dit alles regel je via één aanspreekpunt, je eigen accountmanager.

In deze case over onze werkzaamheden voor waterflossermerk Waterpik lichten we de voordelen van een fullservice-marketingbenadering nog eens toe aan de hand van concrete voorbeelden. Is je interesse gewekt?

 

neem contact op

 

Bekijk meer fullservice-marketing cases:

Brainen met Bengel of gewoon een keer een vrijblijvend gesprek om ons te leren kennen?

 

neem contact op